HTML Editor not working on the site?

For anyone else?

When I click on it to post a picture, etc...nothing happens.

It gives me the warning popup about switching editors, but when i hit ok, nothing happens. Stays on regular text.

Anyone else having this issue?

Also nothing happens when i click on the Video Embed tab

Top Men?

Something not working on the site? This is a first!

Since the new editor has existed, if you are a mudnamer you can't edit your posts if you quoted someone because quoting someone is considered using HTML.

Should have been fixed 8+ years ago, but still there.

ausgepicht - Something not working on the site? This is a first!

Since the new editor has existed, if you are a mudnamer you can't edit your posts if you quoted someone because quoting someone is considered using HTML.

Should have been fixed 8+ years ago, but still there.


That's a pain in the ass too.

But at the moment i can't post videos or photos from the browser because the HTML editor is more impotent than Rush Limbaugh.

Can do it from my phone, but who has time for that shit.

Posting either on your phone is a tedious pain in the ass.

Again, what's the point of having a blue name?

The video hasn't worked since last night.

Top Men

ttt

Mods?

Is this a thing?

Bueller?

Chimonos Revenge - For anyone else?

When I click on it to post a picture, etc...nothing happens.

It gives me the warning popup about switching editors, but when i hit ok, nothing happens. Stays on regular text.

Anyone else having this issue?

I ran into this problem today also.

tttt

Mods? Is there a plan to fix this?


BTW, i noticed if you make a post, any post, even if it's a period...then edit that post, THEN it allows you to access the HMTL and Video editor.

But that's a fucking ridiculous work around just to post and image on the site.

We'll look into it

-top men

toelocku - We'll look into it

-top men

at least that would be a response